log($message . ' in ' . $file . ' at line ' . $line, $priority); } else { $logger_system->log($message . ' in ' . $file . ' at line ' . $line, $priority); } if ($priority == PEAR_LOG_ERR) { echo ("error occured
"); } } set_error_handler('errorHandler'); //trigger_error('This is an information log message.', E_USER_NOTICE); ?> Toolone
cauta
Link download-uri


Societatea TOOL ONE SRL este o firma romana, ce a fost infiintata la sfarsitul anului 2004 fiind unul din departamentele desprinse din societatea M A G I C Systems SA.
Firma se ocupa cu distributia de scule ale furnizorilor pe care M A G I C Systems SA i-a reprezentat in Romania:     Firma STRACK NORMA GmbH va ofera elemente standardizate si normalizate pentru injectie de mase plastice, matrite si pentru stantare, cu o paleta larga de produse.
    HAM si-a facut un nume in domeniul sculelor monobloc standardizate si a celor speciale pentru industria auto si a furnizorilor acestuia, cat si pentru industria circuitelor integrate.
    Fima DELFER din Italia ofera scule pentru frezat, cu sau fara placute amovibile.
    TUNGALOY este producator de scule pentru taiat. Paleta de produse cuprinde diamante policristalinizate, ceramica pentru taiat, burghie, strunguri si freze.
    BENZ GmbH ofera scule si port scule pentru masini unelte ultra moderne, agregate periferice pana la componente de sistem ale centrelor de prelucrare.
    Cu o experienta bogata in domeniul EDM firma PRIMATEC GmbH va ofera o gama de produse precum: sarma de electroeroziune, grafit, filtre pentru masini de electroeroziune, electrozi, rasina.

despre noi | produse | downloads | contacte
COPYRIGHT © 2007 TOOL ONE. ALL RIGHTS RESERVED