log($message . ' in ' . $file . ' at line ' . $line, $priority); } else { $logger_system->log($message . ' in ' . $file . ' at line ' . $line, $priority); } if ($priority == PEAR_LOG_ERR) { echo ("error occured
"); } } set_error_handler('errorHandler'); //trigger_error('This is an information log message.', E_USER_NOTICE); ?> Toolone
Produse
Produse si Solutii

Firma TOOL ONE s-a infiintat in anul 2004 prin desprinderea din firma MAGIC SYSTEMS S.A. a departamentului de scule.

Valorificand experienta acumulata de-a lungul timpului in oferirea de solutii eficiente privind echiparea cu scule si accesorii a masinilor unelte utilizare in domeniul prelucrarilor mecanice, TOOL ONE si-a marit in fiecare an numarul de clienti, adresandu-se atat marilor firme nationale si multinationale, cat si intreprinderilor mici si mijlocii.

Printre clientii nostrii se numara importante matriterii din tara, firme producatoare de produse de serie si unicat.

Pentru a veni in intimpinarea nevoilor firmelor ce-si desfasoara activitatea in domeniul prelucrarilor mecanice si pentru a putea oferi solutii complexe, firma TOOL ONE a stabilit parteneriate internationale pentru reprezentare in Romania, cu cele mai competitive marci in domeniul industriei de prelucrare, marci cu traditie si o bogata experienta in acest domeniu.


Producator de port scule, capete de frezare cu pastile amovibile si freze din carburi metralice, gama de scule ce acopera intregul proces de prelucrare, oferind avantaje in scurtarea timpului de prelucrare pentru atelierele de prelucrari mecanice.

Producator de elemente standardizate si normalizate, gama de produse acoperind necesarul de componente pentru matrite de injectie, ambutisare, stantare si turnare.


Dezvolta si produce scule si sisteme de scule monobloc standardizate si speciale din: carburi, ceramica, diamantate, CBN, pentru gaurire, frezare si alezare, oferind solutii pentru proiecte customizate ale clientilor, adresandu-se atat industriei auto, aero cat si industriei electronice.

Ofera scule pentru frezat, cu sau fara placute amovibile pentru prelucrarea metalelor.

Producator de scule din carburi, diamantate ceramica si cermet, scule destinate prelucrarilor prin strunjire, frezare si gaurire.
Producator de aggregate complexe, componente de legatura intre spindlul masinii unealta si sculele de prelucrare, utilizate in domeniul prelucrarii metalelor si a lemnului.

Ofera o gama larga de produse pentru electroeroziune. Paleta de produse cuprinde grafit, electrozi, fir de electroeroziune, filtre, rasina, piese de schimb si alte consumabile pentru masini de electroeroziune.
Producator de sisteme de prindere si menghine pentru masini de frezare conventionale pana la solutii complexe de prindere pentru centre flexibile de prelucrare.

despre noi | produse | downloads | contacte
COPYRIGHT © 2007 TOOL ONE. ALL RIGHTS RESERVED